Spaar dagelijks voor mooie prijzen

 

 

 Bekijk de prijs van deze maand!

Aantrekkelijke aanbiedingen, leuke evenementen en een gezellige sfeer! De ondernemers van Appingedam zetten zich al tientallen jaren in om ieder bezoek aan Appingedam bijzonder te maken door bezoekers compleet in de watten te leggen. Sinds juni 2019 werken de Damsterondernemers samen. Iedere Damster, iedereen die Appingedam een warm hart toedraagt en iedereen die in Appingedam winkelt, profiteert!

Bekijk hier welke ondernemers meedoen!

Uw eigen Beleef Stad Appingedam pas!

Geen uitpuilende portemonnee meer en prijzen winnen door te winkelen in Appingedam? Met de Beleef Stad Appingedam pas kan het allemaal! Het idee is simpel. Iedereen die in Appingedam komt winkelen kan een Beleef Stad Appingedam pas krijgen bij de deelnemende ondernemers. Het maakt niet uit of je een geboren Damster bent of een toerist uit New York. Het grote voordeel van de pas is dat u met deze ene pas vrijwel overal terecht kunt.

Onze puntenverdeling

Het is u misschien al opgevallen dat u bij de ene winkel meer punten krijgt dan bij de andere winkel. Dat klopt. Over het algemeen gaan mensen namelijk vaker naar een supermarkt of bakker dan dat zij een kledingwinkel of juwelier bezoeken. Door juist de winkels die minder vaak bezocht worden meer "waarde" te geven, stimuleren wij het bezoek aan deze winkels. Zo zorgen wij samen voor een bruisende en leefbare stad waar iedere bezoeker profiteert!

 

10 Punten- Supermarkt
20 Punten- Bakker, slager, horeca, drogist
30 Punten- Bowlen, speelgoed en games, gereedschappen, kapper, tuin
40 Punten- Kleding, schoenen, beauty en wellness
50 Punten- Elektronica, fotografie,
60 Punten- Brillen, drukwerk, fietsen, financieel, interieur, juwelier
70 Punten- Auto, (web)design, reizen,taxi, vastgoed

 

Hoe krijgt u punten

Iedere keer dat u aankopen doet in Appingedam kunt u de QR-code scannen op één van de tablets die bij de aangesloten ondernemers in de winkels staan. Het maakt hierbij niet uit wat u koopt of hoeveel geld u besteedt. U krijgt namelijk punten voor uw bezoek. Bij elke ondernemer kunt u dagelijks maximaal 1x scannen en punten ontvangen. 

 

Hoe kunt u prijzen winnen

Iedere maand vindt er een trekking plaats waarbij u met uw gespaarde punten kans maakt op leuke prijzen. Dus kom langs, haal uw pas gratis op bij deelnemende ondernemers, beleef Appingedam, scan en win de mooiste prijzen.

 

Benieuwd naar onze winnaars?

Benieuwd welke prijzen wij al weggegeven hebben? of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan vooral even op onze nieuwspagina. Zo blijft u op de hoogte. Of bezoek onze Facebook en Instagram pagina.

 

 

Dus kom langs in Appingedam en haal uw pas op bij een van de deelnemende ondernemers!

 

Bekijk uw saldo