Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Scan & Win

Beleef Stad Appingedam Cadeaukaarten te waarde van €1000

Hoe spaar je punten?

en hoe win je prijzen in Appingedam?

Iedere keer dat je aankopen doet in Appingedam kun je de QR-code scannen op één van de tablets bij de aangesloten ondernemers om punten te sparen. Bij elke ondernemer kun je dagelijks maximaal één keer scannen en punten ontvangen. Iedere twee maanden vindt er een trekking plaats waarbij iedereen met gespaarde punten kans maakt op leuke prijzen.

Haal gratis je pas op bij deelnemende ondernemers en beleef de historische stad terwijl je kans maakt op mooie prijzen.

Jouw eigen Beleef Stad Appingedam pas!

Geen uitpuilende portemonnee meer en prijzen winnen door te winkelen in Appingedam? Met de Beleef Stad Appingedam pas kan het allemaal! Het idee is simpel. Iedereen die in Appingedam komt winkelen kan een Beleef Stad Appingedam pas krijgen bij de deelnemende ondernemers. Het maakt niet uit of je een geboren Damster bent of een toerist uit New York.  

Dus kom langs in Appingedam en haal je pas op bij een van de deelnemende ondernemers!

Spaar dagelijks voor mooie prijzen

Aantrekkelijke aanbiedingen, leuke evenementen en een gezellige sfeer!

De ondernemers van Appingedam zetten zich al tientallen jaren in om ieder bezoek aan Appingedam bijzonder te maken door bezoekers compleet in de watten te leggen. Sinds juni 2019 werken de Damsterondernemers samen. Iedere Damster, iedereen die Appingedam een warm hart toedraagt en iedereen die in Appingedam winkelt, profiteert!

Onze puntenverdeling

Het is je misschien al opgevallen dat je bij de ene winkel meer punten krijgt dan bij de andere winkel. Dat klopt. Over het algemeen gaan mensen namelijk vaker naar een supermarkt of bakker dan dat zij een kledingwinkel of juwelier bezoeken. Door juist de winkels die minder vaak bezocht worden meer "waarde" te geven, stimuleren wij het bezoek aan deze winkels.

 

Zo zorgen wij samen voor een bruisende en leefbare stad waar iedere bezoeker profiteert! Onze puntverdeling is als volgt:

 

10 Punten- Supermarkt
20 Punten- Bakker, slager, horeca, drogist
30 Punten- Bowlen, speelgoed en games, gereedschappen, kapper, tuin
40 Punten- Kleding, schoenen, beauty en wellness
50 Punten- Elektronica, fotografie,
60 Punten- Brillen, drukwerk, fietsen, financieel, interieur, juwelier
70 Punten- Auto, (web)design, reizen,taxi, vastgoed

Benieuwd naar onze winnaars?

Benieuwd welke prijzen wij al weggegeven hebben? of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan vooral even op onze nieuwspagina. Zo blijft u op de hoogte. Of bezoek onze Facebook en Instagram pagina.

Heb je al een pas?

Wil je graag zien wat je saldo is?

Klik op de onderstaande knop om naar de Beleef Stad Appingedam pas portal te gaan en je saldo te bekijken.