Spaar dagelijks voor mooie prijzen

 

 

 Bekijk de prijs van deze maand!

Aantrekkelijke aanbiedingen, leuke evenementen en een gezellige sfeer! De ondernemers van Appingedam zetten zich al tientallen jaren in om ieder bezoek aan Appingedam bijzonder te maken door bezoekers compleet in de watten te leggen. Sinds juni 2019 werken de Damsterondernemers samen. Iedere Damster, iedereen die Appingedam een warm hart toedraagt en iedereen die in Appingedam winkelt, profiteert!

Bekijk hier welke ondernemers meedoen!

Jouw eigen Beleef Stad Appingedam pas!

Geen uitpuilende portemonnee meer en prijzen winnen door te winkelen in Appingedam? Met de Beleef Stad Appingedam pas kan het allemaal! Het idee is simpel. Iedereen die in Appingedam komt winkelen kan een Beleef Stad Appingedam pas krijgen bij de deelnemende ondernemers. Het maakt niet uit of je een geboren Damster bent of een toerist uit New York.  

Onze puntenverdeling

Het is je misschien al opgevallen dat je bij de ene winkel meer punten krijgt dan bij de andere winkel. Dat klopt. Over het algemeen gaan mensen namelijk vaker naar een supermarkt of bakker dan dat zij een kledingwinkel of juwelier bezoeken. Door juist de winkels die minder vaak bezocht worden meer "waarde" te geven, stimuleren wij het bezoek aan deze winkels. Zo zorgen wij samen voor een bruisende en leefbare stad waar iedere bezoeker profiteert! Onze puntverdeling is als volgt:

10 Punten- Supermarkt
20 Punten- Bakker, slager, horeca, drogist
30 Punten- Bowlen, speelgoed en games, gereedschappen, kapper, tuin
40 Punten- Kleding, schoenen, beauty en wellness
50 Punten- Elektronica, fotografie,
60 Punten- Brillen, drukwerk, fietsen, financieel, interieur, juwelier
70 Punten- Auto, (web)design, reizen,taxi, vastgoed

 

Hoe spaar je punten

Iedere keer dat je aankopen doet in Appingedam mag je de QR-code scannen op één van de tablets die bij de aangesloten ondernemers in de winkels staan. Het maakt hierbij niet uit wat je gekocht hebt of hoeveel geld je besteed hebt. Je wordt namelijk beloond voor jouw bezoek en aankoop. Bij elke ondernemer kun je dagelijks maximaal 1x scannen en punten ontvangen. 

 

Hoe kun je prijzen winnen

Iedere twee maand vindt er een trekking plaats waarbij iedereen met gespaarde punten kans maakt op leuke prijzen. Dus kom langs, haal jouw pas gratis op bij deelnemende ondernemers, beleef de historische stad Appingedam, scan jouw pas en win de mooiste prijzen.

 

Benieuwd naar onze winnaars?

Benieuwd welke prijzen wij al weggegeven hebben? of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan vooral even op onze nieuwspagina. Zo blijft u op de hoogte. Of bezoek onze Facebook en Instagram pagina.

 

 

Dus kom langs in Appingedam en haal uw pas op bij een van de deelnemende ondernemers!

 

Bekijk uw saldo