Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Marketing Stad Appingedam en de Beleef Stad Appingedam pas

 

Stad Appingedam

De winnaars van november & december zijn bekend!

In november en december maakten onze pashouders kans op een Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart t.w.v. €25, €50 of €100. In totaal werd er een prijzenpot van €1000,- verloot!

Lees verder

Stad Appingedam

Doe jouw Kerstinkopen lokaal op zaterdag 18 december!

Heb jij nog geen Kerstinkopen gedaan? Doe je inkopen dan lokaal en kom op zaterdag 18 december shoppen in Appingedam. Bij besteding van minimaal €10,- ontvang je ook nog eens een leuk cadeautje van de Kerstman! Per ondernemer worden er 30 tot 50 cadeautjes weggegeven. OP=OP!

Lees verder

Stad Appingedam

De winnaars van september & oktober zijn bekend!

In september en oktober maakten onze pashouders kans op een Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart t.w.v. €25, €50 of €100. In totaal werd er een prijzenpot van €1000,- verloot!

Lees verder

Stad Appingedam

De winnaars van juli & augustus zijn bekend!

In juli & augustus maakten onze pashouders kans op een Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart t.w.v. €25, €50 of €100. In totaal werd er een prijzenpot van €100,- verloot! Wie de gelukkige winnaars zijn lees je hier!

Lees verder

Stad Appingedam

De prijzen van juni 2021 zijn uitgereikt!

In juni mochten we een grote prijzenpot verloten. We gaven maar liefst €5000,- aan Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaarten weg! De prijzen konden op vrijdag 2 juli 2021 door de gelukkige winnaars in ontvangst worden genomen bij de Albert Heijn in Appingedam. De cadeaukaarten van €100,- werden uitgereikt door Erik Banus, één van onze hoofdsponsoren dit jaar.

Lees verder

Ouder nieuws