Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Beleef Stad Appingedam verwelkomt Jumbo Appingedam Harddraversplein

Beleef Stad Appingedam breidt uit! Want vanaf september 2023 wordt de Jumbo aan het Harddraversplein in Appingedam ook onderdeel van dit geweldige ondernemersinitiatief. Vanaf september kun je ook bij je dagelijkse boodschappen bij Jumbo je Beleef-Stad-Appingedam-pas scannen, punten sparen, en kans maken op leuke prijzen!

Jumbo Appingedam is het eerste nieuwe lid van Marketing Stad Appingedam in 2023. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Door meer en meer ondernemers toe te voegen, kunnen we bezoekers en bewoners van Appingedam het brede winkelaanbod in het centrum laten zien. Beleef Stad Appingedam motiveert bovendien om je aankopen lokaal te doen: zowel voor winkeliers als voor het winkelend publiek een win-win situatie.
 

Nieuwe filiaalmanager

Sinds kort heeft de Jumbo aan het Harddraversplein een nieuwe filiaalmanager, die graag betrokken is bij lokale ontwikkelingen. Hij vond het Beleef Stad Appingedam initiatief van Marketing Stad Appingedam altijd al fantastisch, en wilde na zijn aanstelling niets liever dan er zo snel mogelijk onderdeel van worden met Jumbo! 

Door de loyaliteitspas te omarmen, geeft hij de klanten van de Jumbo in Appingedam de mogelijkheid om ook bij Jumbo punten te sparen. En toont hij hiermee zijn steun voor de lokale gemeenschap! Dat vinden wij natuurlijk geweldig.

Meer over Jumbo Appingedam Harddraversplein >

Een frisse wind

Tijdens en na de coronaperiode was er een dip te merken in het gebruik en de beleving van de Beleef-Stad-Appingedam-pas. Door de toevoeging van de Jumbo aan het Harddraversplein hopen we het initiatief nieuw leven in te blazen, en de pas weer het stralende middelpunt van de retail in Appingedam te maken. “We zijn blij dat we Jumbo mogen toevoegen aan ons collectief,” zegt Gert de Groot, initiatiefnemer en voorzitter van Marketing Stad Appingedam. “Het werd tijd voor een frisse wind en met de toevoeging van Jumbo staat Beleef Stad Appingedam weer als een huis!”.

Meer uitbreidingsplannen

En er zijn meer plannen om de Beleef-Stad-Appingedam-pas een nóg groter succes te maken: de initiatiefnemers zijn bezig de pas uit te breiden naar Delfzijl, Loppersum en andere dorpskernen binnen de gemeente Eemsdelta en er een heuse Eemsdelta-pas van te maken. En deze kun je straks scannen zonder een pasje bij je te hebben, want er wordt ook een app ontwikkeld die je op je smartphone kunt installeren. Met de app kun je straks niet alleen punten sparen, je kunt ook profiteren van nóg meer voordelen bij individuele lokale ondernemers. Zoals kortingen, acties en meer!

We houden je natuurlijk op de hoogte over de ontwikkelingen omtrent de uitbreiding!

 

Over de auteur

Marketing Stad Appingedam