Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Univé Appingedam

Onze adviseurs kunnen u helpen kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op financiële risico’s.

Univé Appingedam

Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Als coöperatie dragen wij zorg voor elkaar en delen wij de risico’s. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

Persoonlijk advies, altijd in de buurt

Onze adviseurs kunnen u helpen kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met u kijken ze hoe u grip kunt krijgen op financiële risico’s. Bij Univé Noord-Nederland kunt u profiteren van verzekeringen tegen een zo laag mogelijke premie. Naast particulieren zijn ook veel ondernemingen (MKB en Agrarisch) bij Univé Noord-Nederland verzekerd. Ook kunt u bij ons terecht voor de diensten van onze hypotheekadviseurs van Mijn Hypotheek.

Uw dagelijkse voordeel bij Univé Appingedam!

Bij Univé Appingedam spaart u dagelijks 60 punten. Dat is 60 keer kans op de fantastische hoofdprijs!

 

Openingstijden

Openingstijden

 Maandag 10:00 - 17:00
 Dinsdag  08:30 - 17:00
 Woensdag 08:30 - 17:00
 Donderdag 08:30 - 17:00
 Vrijdag  08:30 - 17:00
 Zaterdag Gesloten
 Zondag

Gesloten

 

Contactgegevens

 Telefoonnummer   0596 - 622383
 Email noordnederland@unive.nl
 Facebook www.facebook.com/Unive/