Uitreiking van de luxe GroenRijk Eemsdelta tuinset

Pashouders van de Beleef-Stad-Appingedam-pas die in juni en juli na aankoop de pas gescand in Appingedam maakten kans op een luxe GroenRijk Eemsdelta tuinset ter waarde van €2000,-. Duizenden enthousiaste shoppers deden hun best om deze prijs te winnen.

 

De winnares is Anna Beukema uit Appingedam!

Direct na de trekking op 3 augustus 2020 belde bestuurslid Martien van Bostelen met de gelukkige winnares. Ze was heel erg verrast. ‘’Niet vergeten te scannen,’’ zei ze nog tegen haar man toen ze het GroenRijk tuincentrum twee weken geleden uitliepen. Laat dit nou net de scan zijn geweest die Anna deze fantastische prijs bezorgde.

Op de foto van links naar rechts: Martien van Bostelen, bestuurslid Marketing Stad Appingedam, ondernemersechtpaar André en Emma de Vries-Veling met hun dochters Loes en Roos, GroenRijkmedewerkers Richard en Jorik en de winnaars Jan en Anna Beukema.

 

‘s Middags stonden de medewerkers van tuincentrum GroenRijk Eemsdelta, gevestigd op het Woonplein in Appingedam, al bij haar op de stoep om de tuinset in haar achtertuin te installeren. Enkele teamleden waren aanwezig bij de feestelijke prijsuitreiking die plaats vond in de achtertuin van Anna. Na een mooie toespraak en felicitaties proostten ze op de mooie prijs.

 

Wil jij ook kans maken op zo'n mooie prijs?

In augustus maken pashouders kans op een compleet verzorgde barbecue voor 25 personen. De datum van de barbecue is volledig jouw eigen keus. Het maakt niet uit of het nou zomer, herfst, winter of lente is. Dus vier jij het aankomende jaar een belangrijke verjaardag, jubileum, huwelijk of een andere bijzonder feest? Scan je Beleef-Stad-Appingedam-pas na iedere aankoop bij onze deelnemende ondernemers en misschien ben jij de volgende winnaar!

 

Lees meer over de maandprijs van augustus