Hyundai i10 Feestelijk uitgereikt aan Winaar Marinus Siekman


Op 29 juni 2019 konden bezoekers van Appingedam voor het eerst hun Beleef-Stad-Appingedam-pas scannen. Wie de afgelopen maanden ging winkelen in Appingedam en zijn Beleef-Stad-Appingedam-pas scande bij één van de 83 ondernemers, maakte kans op een Hyundai i10 Comfort, aangeboden door Groenewold en Dijkhuizen. Er werd dan ook volop gescand in heel Appingedam. Van het Woonplein tot het Overdiep en van de Dijkstraat tot aan het Harddraversplein.

Damster Marinus Siekman kwam op 30 september onder het toeziend oog van het bestuur en notaris  Kees Reijntjes als winnaar uit de bus. Zijn scans leverde hem een gloednieuwe auto op.  “Mijn vrouw had al een voorgevoel” vertelt winnaar Marinus vol blijdschap aan de telefoon als hij van de voorzitter te horen krijgt dat hij de winnaar van de auto is. Nadat hij de felicitaties in ontvangst heeft genomen en het langzaam tot hem doordringt, vertelt hij trots dat de auto al een goede bestemming heeft.

Vrijdag 4 oktober zal hij de auto in ontvangst nemen voor de deuren van Albert Heijn in Appingedam. Voor Erik Banus, franchiser van Albert Heijn is het een bijzonder moment. “Al vanaf het eerste moment zijn wij betrokken bij Marketing Stad Appingedam. Ik heb met mijn eigen ogen gezien welk effect de Beleef-Stad-Appingdam pas heeft gehad op de consumenten en ondernemers. De Beleef-Stad-Appingedam pas is een bijzonder initiatief en we zijn bijzonder verheugd dat deze hoofdprijs in onze winkel gevallen is.”  

“Dit is natuurlijk ongelooflijk!” vertelt voorzitter Gert de Groot. “Al 2 jaar lang werken wij naar dit moment toe. 2 jaar geleden was het idee om een auto weg te geven niets meer dan een hersenspinsel en vandaag is het dan eindelijk zover. Dit bijzondere moment zet Appingedam op de kaart. We laten zien dat shoppen in eigen stad loont! Ik kan bijna niet wachten op de volgende verloting. Dan zetten wij de horeca van Appingedam in het zonnetje.” De shoppers van Appingedam maken dan kans op leuke horecapakketten.