Vind hier het antwoord op al jouw vragen over de Beleef Stad Appingedam pas.


Wij hebben alvast een aantal veel gestelde vragen (en antwoorden natuurlijk) voor jou samengesteld. Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te informeren. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen als jouw vraag hier niet tussen staat. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te helpen.

Neem contact op

Puntenverdeling

 

10 Punten- Supermarkt
20 Punten- Bakker, slager, horeca, drogist
30 Punten- Bowlen, speelgoed en games, gereedschappen, kapper, tuin
40 Punten- Kleding, schoenen, beauty en wellness
50 Punten- Elektronica, fotografie,
60 Punten- Brillen, drukwerk, fietsen, financieel, interieur, juwelier
70 Punten- Auto, (web)design, reizen,taxi, vastgoed

 

Niet alle ondernemers die meedoen, worden even vaak bezocht. Marketing Stad Appingedam heeft alle ondernemers ingedeeld naar sector. U krijgt meer punten bij ondernemers die over het algemeen minder worden bezocht.
Laat van tevoren aan de ondernemer weten dat je met de cadeauaart wenst te betalen. De ondernemers van Appingedam zullen jou naar jouw cadeaukaart vragen en de kaart (gedeeltelijk) afwaarderen.
Volg het stappenplan op https://www.stadappingedam.nl/registreer/. Wanneer uw registratie gelukt is, krijgt u een melding in beeld.
Om kans te maken op één van de prijzen, moet u uw Beleef Stad Appingedam pas registreren. Dit kunt u via deze website doen of in een van de deelnemende winkels. Wij raden aan om dit online in alle rust te doen. De punten die u heeft verzameld na de vorige trekking blijven op uw pas staan. U kunt alleen prijzen winnen wanneer u zich geregistreerd heeft.
Ons systeem houdt bij hoeveel punten er in een bepaalde periode gespaard zijn. Vervolgens houden wij een trekking waarbij het systeem de winnaar(s) kiest. Dit gebeurt volledig willekeurig.
Neem contact op met ons via ons contactformulier of via info@stadappingedam.nl. Dan kunnen wij jouw pas blokkeren. Als je een nieuwe pas hebt opgehaald, kunnen wij deze passen koppelen. Je hoeft je dus niet nogmaals te registreren.
Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar helpdesk@stadappingedam.nl. Dan sturen wij u een link om uw wachtwoord te herstellen.
Als u een prijs heeft gewonnen, brengt MSA u hiervan op de hoogte. Vervolgens worden er afspraken gemaakt over hoe en waar u uw prijs kunt ophalen.
U hoeft u pas niet aan te vragen. Alle deelnemende ondernemers hebben passen in de winkel dus u hoeft er enkel naar te vragen. Kijk voor de volledige lijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/.
Gebruik geen Internet Explorer. Deze webbrowser ondersteunt ons systeem niet. Daarnaast is het belangrijk om uw pasnummer zonder spaties in te vullen. Kijk voor ons stappenplan op https://www.stadappingedam.nl/registreer/ Mocht het alsnog niet lukken, neem dan gerust contact met ons op via Info@stadappingedam.nl
Ja dat kan. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Stocard-app. De QR-code veranderd dan maar dat is niet erg. U kunt gewoon blijven scannen. Als u de pas toevoegt zal u een link krijgen met "Arnhem" erin. Dit klopt.
Nee, de punten hebben geen economische waarde en kunnen niet worden niet omgeruild. Iedere maand maakt u kans op leuke prijzen. Hoe meer punten u heeft, hoe meer kans u maakt op een van de prijzen. Na de trekking worden u punten weer op “0” gezet en u kunt opnieuw sparen voor de volgende maand. De punten van individuele spaaracties blijven op uw pas staan waardoor u niets mist.
Nee, de cadeaukaart bevat een bepaalde waarde die vrij te besteden is bij de verschillende aangesloten ondernemers. Als de cadeaukaart niet in 1 keer besteed wordt, blijft het restant van de waarde op de kaart staan. Deze resterende waarde kan vervolgens ergens anders besteed worden. Dus heb je een cadeaukaart ter waarde van €15,00 en geef je €6,99 uit, dan blijft er €8,01 op de kaart staan.
Vanaf 29 juni kunt u uw Beleef Stad Appingedam pas scannen bij alle deelnemende ondernemers. Kijk voor de volledige lijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/
De Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart is bij meer dan 50 ondernemers te besteden. De volledige lijst met ondernemers staat op www.stadappingedam.nl/cadeaukaart/
Op jouw pas staat een 16-cijferige code beginnend met 7211. Dit is jouw cadeaukaartnummer. Ga naar https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/login en vul jouw kaartnummer in zonder spaties. Je kunt deze gegevens ook inzien door een tablet op te zoeken, op "kaart info" te drukken en jouw cadeaukaart te scannen.
De Beleef-Stad-Appingedam-cadeaukaart is verkrijgbaar bij GroenRijk, Gall & Gall en Primera. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart.
Bekijk de ledenlijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/. Hier vindt u tevens de openingstijden en adresgegevens van de verschillende ondernemers.
Wij zetten de lijst met winnaars altijd op onze nieuwspagina. Daarnaast maken wij de winnaars bekend op onze Facebook- en Instagrampagina. Ten slotte vind je de winnaars in onze nieuwsbrieven.
Op de voorkant van uw pas staat een 16-cijferige code. Dit is uw kaartnummer. Dit nummer maakt uw pas uniek. Als u zich wilt registreren heeft u dit kaartnummer nodig. Voer dit nummer dan zonder spaties in op https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/login.
Uw gegevens zijn nodig om uw persoonlijke kaart aan uw account te koppelen. Tevens gebruiken wij uw contactgegevens om u op de hoogte te stellen van gewonnen prijzen. Wettelijk gezien organiseren wij een loterij dus mogen alleen mensen van 18 jaar en ouder meedoen. Door te vragen naar uw adres en geboortedatum verkleinen wij de kans op onrechtmatig gebruik van de Beleef Stad Appingedam pas. Wij maken gebruik van de diensten van CCV-shop waardoor uw gegevens gewaarborgd zijn volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Marketing Stad Appingedam is eigenaar van de gegevens en deelt deze niet met derden. Als u wilt stoppen met de Beleef Stad Appingedam pas kunt u zich afmelden. Wij verwijderen dan uw gegevens.
De Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart is een cadeaukaart voor de stad Appingedam. Deze is kaart is te koop bij Primera, GroenRijk en Gall & Gall en bij meer dan 50 MSA leden te besteden. Met de Beleef-Stad-Appingedam cadeaukaart geef je bijna letterlijk Appingedam cadeau.
U kunt dagelijks punten sparen bij de deelnemende ondernemers door uw Beleef Stad Appingedam pas te scannen op de tablets in de winkels. Met deze punten maakt u vervolgens kans op leuke prijzen. Hoe meer punten u heeft, hoe groter uw win-kans.
De minimale waarde is €10 en dit loopt op in staffels van €5. Betaal je contant, dan kun je maximaal voor €100,- aan cadeaukaarten kopen zetten. Bepaal je met pin dan zijn bedragen tot €250 mogelijk.