Vind hier het antwoord op al uw vragen over de Beleef Stad Appingedam pas.


Wij hebben alvast een aantal veel gestelde vragen (en antwoorden natuurlijk) voor u samengesteld. Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als uw vraag hier niet tussen staat. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te helpen.

Neem contact op

Puntenverdeling

10 Punten- Bakker, slager, horeca, boekenwinkel, groentewinkel, supermarkt
20 Punten- Kapsalon, schoonheidssalon, drankenhandel, warenhuis, drogist
30 Punten- Wellness, voeding, lingerie, speelgoed, markten
40 Punten- Kleding, schoenen, handtassen, medisch
50 Punten- Elektronische apparatuur, tuin, telecom
60 Punten- Interieur, financiële wereld, juwelen, brillen
70 Punten- Vastgoed, autodealers, reizen, meubels

Niet alle ondernemers die meedoen, worden even vaak bezocht. Marketing Stad Appingedam heeft alle ondernemers ingedeeld naar sector. U krijgt meer punten bij ondernemers die over het algemeen minder worden bezocht.
Volg het stappenplan op https://www.stadappingedam.nl/registreer/. Wanneer uw registratie gelukt is, krijgt u een melding in beeld.
Om kans te maken op één van de prijzen, moet u uw Beleef Stad Appingedam pas registreren. Dit kunt u via deze website doen of in een van de deelnemende winkels. Wij raden aan om dit online in alle rust te doen. De punten die u heeft verzameld na de vorige trekking blijven op uw pas staan. U kunt alleen prijzen winnen wanneer u zich geregistreerd heeft.
U kunt uw pas blokkeren door in te loggen op de website en een ondernemer aan te klikken. vervolgens kunt u uw kaart blokkeren. U kunt tevens contact met ons opnemen via ons contactformulier of via helpdesk@stadappingedam.nl. Dan kunnen wij uw pas blokkeren Hierna kunt u een nieuwe kaart halen bij een van de deelnemende ondernemers. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. U dient dan uw kaartnummer duidelijk te vermelden zodat wij uw gespaarde punten kunnen overzetten op uw nieuwe pas
Neem contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar helpdesk@stadappingedam.nl. Dan sturen wij u een link om uw wachtwoord te herstellen.
Als u een prijs heeft gewonnen, brengt MSA u hiervan op de hoogte. Vervolgens worden er afspraken gemaakt over hoe en waar u uw prijs kunt ophalen.
U hoeft u pas niet aan te vragen. Alle deelnemende ondernemers hebben passen in de winkel dus u hoeft er enkel naar te vragen. Kijk voor de volledige lijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/.
Gebruik geen Internet Explorer. Deze webbrowser ondersteunt ons systeem niet. Daarnaast is het belangrijk om uw pasnummer zonder spaties in te vullen. Kijk voor ons stappenplan op https://www.stadappingedam.nl/registreer/
Ja dat kan. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Stocard-app. De QR-code veranderd dan maar dat is niet erg. U kunt gewoon blijven scannen. Als u de pas toevoegt zal u een link krijgen met "Arnhem" erin. Dit klopt.
Nee, de punten hebben geen economische waarde en kunnen niet worden niet omgeruild. Iedere maand maakt u kans op leuke prijzen. Hoe meer punten u heeft, hoe meer kans u maakt op een van de prijzen. Na de trekking worden u punten weer op “0” gezet en u kunt opnieuw sparen voor de volgende maand. De punten van individuele spaaracties blijven op uw pas staan waardoor u niets mist.
Vanaf 29 juni kunt u uw Beleef Stad Appingedam pas scannen bij alle deelnemende ondernemers. Kijk voor de volledige lijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/
Bekijk de ledenlijst op https://www.stadappingedam.nl/leden/. Hier vindt u tevens de openingstijden en adresgegevens van de verschillende ondernemers.
Op de voorkant van uw pas staat een 16-cijferige code. Dit is uw kaartnummer. Dit nummer maakt uw pas uniek. Als u zich wilt registreren heeft u dit kaartnummer nodig. Voer dit nummer dan zonder spaties in op https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/login.
Uw gegevens zijn nodig om uw persoonlijke kaart aan uw account te koppelen. Tevens gebruiken wij uw contactgegevens om u op de hoogte te stellen van gewonnen prijzen. Wettelijk gezien organiseren wij een loterij dus mogen alleen mensen van 18 jaar en ouder meedoen. Door te vragen naar uw adres en geboortedatum verkleinen wij de kans op onrechtmatig gebruik van de Beleef Stad Appingedam pas. Wij maken gebruik van de diensten van CCV-shop waardoor uw gegevens gewaarborgd zijn volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Marketing Stad Appingedam is eigenaar van de gegevens en deelt deze niet met derden. Als u wilt stoppen met de Beleef Stad Appingedam pas kunt u zich afmelden. Wij verwijderen dan uw gegevens.
U kunt dagelijks punten sparen bij de deelnemende ondernemers door uw Beleef Stad Appingedam pas te scannen op de tablets in de winkels. Met deze punten maakt u vervolgens kans op leuke prijzen. Hoe meer punten u heeft, hoe groter uw win-kans.